ноември 8, 2022

Крводарителска акција во СВР Охрид

Во рамките на годишната програма за крводарителски акции на Црвен крст Охрид следува крводарителската акција со вработените од СВР Охрид.
– 10 : 00 – 14 : 00
– 09.11.2022 – СРЕДА
СВР Охрид
 
Уште еднаш да ја докажеме нашата хуманост како граѓани на Охрид!
< врати се назад