септември 11, 2021

Крводарителска акција во просториите на НУ Центар за култура „Григор Прличев“

Поради зголемените потреби од крв и крвни продукти за пациентите во здравствените установи во Охрид,а во соработка со Трансфузиолошкото одделение во Охрид, Црвен крст на Република Северна Македонија-Општинска организација организираше крводарителска акција која се реализира на 11.09.2021 (сабота) во просториите на НУ Центар за култура „Григор Прличев“ во периодот од 10-14 ч.

< врати се назад