мај 8, 2019

Крводарителска акција во просториите на Факултетот за туризам и угостителство – Охрид

Во рамки на одбележувањето на 8ми мај, Светски ден на Црвен крст и Црвена полумесечина, Црвен крст на Република Македонија-Општинска организација Охрид, го одбележа со уште една успешна крводарителска акција на која, својата драгоцена крв ја даруваа 21 крводарител во просториите на Факултетот за туризам и угостителство – Охрид. За успешноста на оваа акција придонесоа многуте првократни дарители

< врати се назад