декември 11, 2022

Крводарителска акција – ПОДАДИ РАКА ЗА ЖИВОТ! ДАРУВАЈ КРВ!

🩸ПОДАДИ РАКА ЗА ЖИВОТ! ДАРУВАЈ КРВ! 🩸
🅰️🅱️Крводарителска акција 🆎🅾️
📌Факултет за туризам и угостителство – Охрид
⏰ 10 – 14 часот
📆 Вторник – 13.12
📢 Ги покануваме студентите, наставниот кадар и вработените на факултетите во Охрид и сите хумани луѓе во Охрид и Дебрца да учествуваат на оваа крводарителска акција.
♥️ Искористете го РАДОСЕН ДЕКЕМВРИ, месецот на дарување за да ја искажете својата хуманост!
< врати се назад