август 10, 2019

Kрводарителска акција – Плаошник 2019

Во организација на Црвен крст на Република Македонија – Општинска организација Охрид, во ОУ „Св. Климент Охридски“ на 8ми и 9ти август се одржа традиционалната крводарителска акција-Плаошник 2019 по повод празникот Св. Климент Охридски на која беа собрани 44 крвни единици.

< врати се назад