мај 9, 2018

Крводарителска акција – Факултетот за туризам и угостителство – Охрид

Во рамки на одбележувањето на Неделата на Црвен крст и Црвена полумесечина, на 8 ми мај 2018, во просториите на Факултетот за туризам и угостителство – Охрид , Црвен крст на Република Македонија-Општинска организација Охрид во соработка со РЦТМ Битола одржа крводарителска акција на која што беа собрани 28 крвни единици.

< врати се назад