јуни 20, 2022

КРВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЈА

Ве покануваме на крводарителска акција во просториите на ОСУ “Св.Климент Охридски” Охрид (гимназија) каде сите хумани граѓани ќе можат да ја даруваат својата скапоцена течност и да станат нечиј херој.
 
⏰21.06(ВТОРНИК)
🕘09:00-13:00
 
📌Во просториите на OСУ “Св.Климент Охридски”
Да бидеме хумани за оние на кои им е најпотребно!🅰️🆎🅱️🅾️
 
< врати се назад