март 29, 2024

КАРИЕРНО СОВЕТУВАЊЕ ВО КЛУБ НА МЛАДИ

Како и минатата година, земајќи ги в предвид потребите на волонтерите во Клубот на млади се одржа сесија за кариерно советување.
На истата 16 волонтери, воглавно ученици од трета и четврта година средно, се запознаа со тоа како можат да ги откријат своите интереси, своите квалитети, како и тоа што следи понатаму во однос на бирањето на нивната професионална кариера.
Сесијата ја одржаа советничката за кариерен развој Марија Коваческа на 28 март во просториите на Црвен крст Охрид.

May be an image of 1 person, studying and text

May be an image of 2 people, people studying and textMay be an image of 9 people, people studying and tableMay be an image of 10 people, people studying, table and textMay be an image of 1 person and studyingMay be an image of 1 person, lighting, indoors and textMay be an image of 2 people, people studying, lace and textMay be an image of 2 people, people studying and textMay be an image of 1 person and textMay be an image of 8 people, people studying and table

< врати се назад