ноември 21, 2023

И менталното здравје е важно! – Извештај

Во рамките на проектот „И менталното здравје е важно!“, којшто Црвен крст Охрид го реализираше со поддршка од Општина Охрид во текот на 2023 година, се спроведе истражување за ставовите за заштита на менталното здравје на граѓаните на Општина Охрид. Извештајот за резултатите од ова истражување е достапен на линкот во делот ПУБЛИКАЦИИ –> ЕДУКАТИВНО-ИНФОРМАТИВНИ МАТЕРИЈАЛИ –> БРОШУРИ.

< врати се назад