април 13, 2018

Хуманитарна Караоке забава

Во рамки на ЦКА-ПХВ програмата на 12.04.2018, ПХВ тимот на млади од Црвен крст на Република Македонија – Општинска организација Охрид организираше Хуманитарна Караоке забава, а собраните средства се наменети за операција на очи на 15 – годишниот охриѓанец Петар.

< врати се назад