март 21, 2018

Хуманитарна ЦКА-ПХВ забава

 

Во рамките на ЦКА-ПХВ програмата на 20.03.2018, Општинска организација Охрид организираше хуманитарна SLAV забава во кафе бар Шила – Охрид на која темата беше сите присутни да бидат облечени во тренерки. Собраните средства ќе бидат наменети за четиричлено семејство на кое им е неопходно купатило и операција на еден член од семејството.

< врати се назад