октомври 3, 2022

ХУМАНАТА МИСИЈА ПРОДОЛЖУВА – Kрводарителска акција

Оваа недела продолжуваме со крводарителска акција со средношколците од СОСУ ” Св. Кирил и Методиј “.
 – Служба за трансфузиона медицина
 – 05.10 2022 – СРЕДА
–  09 : 00 – 12 : 00
Ги покануваме сите хумани млади да помогнат во остварувањето на нашата хумана цел со дарување на нивната крв 🅰️🆎🅱️🅾️.
< врати се назад