септември 26, 2022

Гимназиска крводарителска акција

🅰️🆎 ДАРУВАЈ КРВ, ДАРУВАЈ ЖИВОТ! 🅱️🅾️
🔴⚪ Ги покануваме сите гимназијалци кои ги исполнуваат критериумите за донирање крв да ја покажат својата хуманост на претстојната крводарителска акција! ☺️😁
🕘 09 : 00 – 12 : 00
📅 28.09. – СРЕДА
📍 Служба за трансфузиона медицина
🩸Дарувајте ја вашата скапоцена течност и станете херој во очите на некој на кој таа му е потребна 😄😇.
< врати се назад