декември 1, 2021

Евакуациска вежба во ОУ „Братство Единство“ – Охрид

Денес, во двете згради на ОУ Братство Единство вработените и учениците ги увежбуваа оперативни планови за заштита и спасување и плановите за евакуација и според соодветно сценарио на случена несреќа, се евакуираа од објектите. Показната вежба беше со поддршка на тимовите на СВР Охрид, ТППЕ Охрид и Црвен крст Охрид.

< врати се назад