август 27, 2022

Еднодневна обука за преживување во природа

За време на овие неколку часа поминати во Велестово, нашите млади волонтери имаа прилика да научат нешто повеќе за:
🌿 принципите на природата;
⛺ кампувањето;
🏔 планинарењето;
⛰ трикови за како да си го олесниме искуството во природа;
👨‍🏫👩‍🏫 Матеа Стоев и Никола Ставрески, сертифицирани тренери на Explorer.
 
< врати се назад