април 24, 2020

Дистрибуција на храна и лекови во државен карантин

Мобилните тимови на Црвен крст на Република Северна Македонија-Општинска организација Охриди на Општина Охрид, покрај тоа што им пружаат поддршка на жителите на Охрид и околината, асистираат и со набавка и дистрибуција на прехранбени производи, средства за лична хигиена и лекови наменети за лицата кои се во државен карантин во Охрид.

 

< врати се назад