февруари 15, 2019

Ден на вљубените – 2019

Во организација на Црвен Крст на Република Македонија-Општинска Организација Охрид, на ден 14.02.2019 по повод Денот на вљубените ,,Св.Валентин’’ се спроведе активност од хуманитарен карактер. Волонтерите од Клуб на Млади се собраа и заедно препакуваа и украсија чоколадни срциња кои беа продавани низ кафичите во Охрид по симболична цена. Средствата собрани од оваа акција ќе бидат наменети за хуманитарни цели.

< врати се назад