јуни 15, 2020

Делење заштитни маски

На ден 15.06.2020 волонтерите на Црвен крст на Република Северна Македонија-Општинска организација Охрид во периодот од 11 до 13 часот на градскиот чинар и центарот на градот делеа заштитни маски на случајни минувачи.

Акцијата беше организирана заедно со компанијата “КОСТАЛ” и беа поделени 400 заштитни маски.

< врати се назад