јуни 20, 2020

Делење заштитни маски

На ден 20.06.2020 на градскиот плоштад во Охрид, младите волонтери од Црвен крст на Република Северна Македонија-Општинска организација Охрид, со поддршка на City Palace Hotel Ohrid делеа заштитни маски, ја мереа телесната температура и уште еднаш потенцираа на минувачите за важноста од почитување на мерките за заштита од COVID-19, носење заштитна маска, често миење/дезинфицирање на рацете, одржување физичка дистанца и избегнување на собири и групирање.

< врати се назад