февруари 14, 2023

Датуми за обука по прва помош за пловни објекти

 
Согласно термините за пријавување и полагање во Капетанија Охрид, Ви ја објавуваме табелата со датуми за обука по прва помош за пловни објекти во Црвен крст Охрид.
May be an image of text that says "црвен крст република северна македонија општинска организациа аохрид по скопје во март практичен дел охрид крст охрид петок 12ч април 01 ми, петок 2ч. призавуване капетанија охрид Maj април, сабота 12ч. обука пловни 6ти петок заклучно сабота 12ч. 27 прва помош обука по прва помош бекти црвен пловни бекти црвен .2023г. петок 12 заклучно 12ч. 12ч. леток 04.2023г четврток март, среда .2023г заклучно 26. 5 април, среда 13ч. 12ч. 15 март, среда среда 3ч. 2023г петок 2023г. петок 12 април, среда 13ч. информации 10 13ч. контакт тел. 046-26 среда 13ч. 13ч. 21 13ч. крст охрид димитар влахов, 6000 ohrid@redcross.org.mk"
 
 
 
 
 
 
 
 
< врати се назад