февруари 4, 2018

ЦКА-ПХВ

Во просториите на општинската организација на Црвен крст Охрид на 20.02.2018 год. се реализира и третата ЦКА-ПХВ обука. Вкупно 47 младинци сега се комплетно подготвени да започнат со изработка на мали проекти.

 

< врати се назад