јуни 24, 2022

ЧУДО У ШАРГАНУ – Професионална театарска претстава

Последниот ден од Аматерскиот младински театарски фестивал „ВДИШИ ТЕАТАР“ го продолжуваме со претставата ЧУДО У ШАРГАНУ!
 
Театарската претстава е одглумена од професионална српска театарска група ТЕАТАР ИНАТ од Ужице
ПЕТОК (24 ЈУНИ)
21:00
Предворје на црква Св. Софија
Заедно да ја поткренеме културата во Охрид и да уживаме во 3 дена театарски фестивал
< врати се назад