декември 29, 2019

Бреинобреин предновогодишна забава

Црвен крст на Република Македонија-Општинска организација Охрид предновогодишно се забавуваа и прославуваа учениците кои ја следат Бреинобреин програмата во Центарот за развивање на животни вештини БОБ-Црвен крст Охрид. Заедно со своите тренери, БОБ генијалците испраќаа уште една плодна и успешна година и подготвени се за предизвиците кои ги носат новите нивоа на Бреинобреин програмата во наредната 2020 година. На крај, сите добија новогодишни подароци.

< врати се назад