февруари 29, 2024

KАМПОВИ И ДРУЖБИ

Доста важен дел за младите од искуството кое се стекнува преку волонтирањето во Клубовите на млади на Црвен крст е и самата дружба .
 Да се потсетиме на неколку моменти од различни општински и меѓуопштински кампови и дружби од последните неколку години на кои што учествувале волонтери од Клубот на млади при Црвен крст Охрид.
Национален камп за лидери и заменици 2023 – Методија Стојаноски и Петар Целакоски
Летен камп на ООЦК Струмица 2021 – Ивана Грданова и Василија Јовчески
Летен камп на ООЦК Суботица 2022 – Матеа Стоев, Никола Ставрески и Ѕвездан Јончевски
Летен камп на ООЦК Струмица 2023 – Арсениј Ѓоршески и Ѓорѓи Шикалоски
Зимски камп на ООЦК Струмица 2023 – Сара Петковска и Радмила Герасимова
Гостување на групата на “Вдиши театар” во ООЦК Требиње 2023
Работилница за драма и припреми на “Вдиши театар” 2019
Зимски камп на ООЦК Струмица 2022 – Сара Коваческа и Игор Јосифоски
Летен камп на ООЦК Струмица 2022 – Софија Јаковлева, Наталија Танеска и Бојана Суклоска
Национален камп за лидери и заменици 2022 – Борче Исакоски и Сара Петковска
 
 
 
 
 
 
 
 
 
May be an image of 9 people
May be an image of 10 people and text
May be an image of 1 person, hospital and text
May be an image of 4 people and Saqsaywaman
May be an image of 11 people and people smiling
 
 
< врати се назад