февруари 1, 2023

АКЦИЈА СО ТЕЛЕФОНИ

Во текот на минатиот месец Црвен крст Охрид заедно со MI&DA Mobile Service Center спроведе акција за донирање на стари телефони кои што не се користат или кои се неупотребливи.
 
Мобилните беа поправени и донирани на граѓани на кои им се најпотребни во секојдневниот живот.
 
Ги мотивираме сите хумани граѓани доколку имаат стар телефон кој не го употребуваат или кој што не можат да го употребуваат да го донираат во просториите на Црвен крст Охрид или MI&DA Mobile Service Center.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
< врати се назад