јуни 23, 2022

НА ПРАВОМ ПУТУ – Филм за млади

Вториот ден од Аматерскиот младински театарски фестивал „ВДИШИ ТЕАТАР“ го започнуваме со филмот НА ПРАВОМ ПУТУ.
Филм за млади кој ни ги доловува денешните проблеми, толеранцијата но и насилствата, половата еднаквост и комуникацијата кај младите..
Филмот е емитуван од страна на Црвен Крст Ужице
ЧЕТВРТОК (22 ЈУНИ)
18:00
КИНО – Центар за култура Григор Прличев
Заедно да ја поткренеме културата во Охрид и да уживаме во 3 дена театарски фестивал.

< врати се назад