јануари 25, 2023

50% ПОПУСТ ЗА ЈАНУАРСКО-ФЕВРУАРСКИТЕ УПИСИ во Центарот за развивање на животни вештини БРЕИНОБРЕИН-Црвен крст Охрид

50% ПОПУСТ ЗА ЈАНУАРСКО-ФЕВРУАРСКИТЕ УПИСИ во Центарот за развивање на животни вештини БРЕИНОБРЕИН-Црвен крст Охрид.
 
За деца од 4-14 годишна возраст заинтересирани да ја следат интернационалната Бреинобреин едукативна програма преку која ќе имаат можност да ги стекнуваат, развиваат и потврдуваат своите способности: концентрација, меморија, нумерички и вербални вештини, способности за учење, креативност и имагинација, лидерство, самодоверба, визуелизација, решавање на проблеми .
 
За сите новозапишани ученици кои едукацијата ќе ја започнат до 01.03.2023 година, Бреинобреин-Црвен крст Охрид дава 50% попуст за прв месец од програмата.
 
Овозможете му на Вашето дете да биде дел од најдобрата детска академија во светот !
Бреинобреин е единствена меѓународно признаена академија за ментална аритметика, со меѓународни признанија:
 
„Best Kids Education Brand Award“
18 години искуство
во повеќе од 45 држави
над 4.000.000 деца
– интернационални натпревари
– 2 Гинис рекорди
– единствено во Бреинобреин е застапен НЛП метод за деца и мултитаскинг техники
– билингвилна програма-англиски и македонски јазик
 
– Детали за уписите и пријавување на телефоните 046 261909 или 078 227433, на е-маил: ohrid@redcross.org.mk, или во просториите на Црвен крст Охрид, секој работен ден од 8-16 ч., а детални информации за оваа програма заинтересираните ќе можат да добијат на отворениот ден за Бреинобреин програмата кој ќе се реализира на 04.02.2023 г. (сабота) од 12:30-14:30 ч. во просториите на Црвен крст Охрид.
May be an image of 1 person and text
 
 
 
 
< врати се назад