февруари 3, 2022

50% ПОПУСТ НА ФЕВРУАРСКИ УПИСИ во Центарот за развивање на животни вештини БРЕИНОБРЕИН-Црвен крст Охрид

50% ПОПУСТ НА ФЕВРУАРСКИ УПИСИ во Центарот за развивање на животни вештини БРЕИНОБРЕИН-Црвен крст Охрид за деца од 4-14 годишна возраст заинтересирани да ја следат интернационалната Бреинобреин едукативна програма преку која ќе имаат можност да ги стекнуваат, развиваат и потврдуваат своите способности: концентрација, меморија, нумерички и вербални вештини, способности за учење, креативност и имагинација, лидерство, самодоверба, визуелизација, решавање на проблеми.
Овозможете му на Вашето дете да биде дел од најдобрата детска академија во светот!
 
50% ПОПУСТ на сите новозапишани деца за прв месец едукација!
 
🧮 Бреинобреин е единствена меѓународно признаена академија за ментална аритметика, со меѓународни признанија!
 
🏆„Best Kids Education Brand Award“
➡️ 18 години искуство
➡️ во повеќе од 45 држави
➡️ над 2.000.000.000 деца
➡️ интернационални натпревари
➡️ 2 Гинис рекорди
☑️единствено во Бреинобреин е застапен НЛП метод за деца и мултитаскинг техники
☑️ билингвилна програма-англиски и македонски јазик
Пријавување на телефоните 046 261909 или 078 227433, на е-маил: ohrid@redcross.org.mk, или во просториите на Црвен крст Охрид, секој работен ден од 8-16 ч., а детални информации за оваа програма, заинтересираните ќе можат да добијат на отворениот ден за Бреинобреин програмата кој ќе се реализира на 05.02.2022 г. (сабота) од 14-16 ч. во просториите на Црвен крст Охрид.
< врати се назад