декември 1, 2022

1-ви декември – Светскиот ден за борба против СИДА

1-ви декември, Светскиот ден за борба против СИДА и Недела на борба против СИДА (1 – 7 декември 2022г.), под мотото „ROCK THE RIBBON“.
Црвен крст Охрид ќе ги одбележи со низа активности насочени кон подигање на свеста во јавноста за ХИВ/СИДА.
< врати се назад