мај 12, 2024

ПОСЕТА ЗА ВЕЛИГДЕН

Традиционално како и секоја година, по повод христијанскиот празник Велигден волонтерите од програмата Грижа за стари лица “Најди време” од Црвен крст Охрид на 09.05.2024 година ги посетија своите корисници.

Волонтерите на сите корисници им го честитаа празникот со велигденско јајце и пригодни подароци.

May be an image of 3 people

May be an image of 4 people, hospital and text

May be an image of 1 person

May be an image of 2 people

May be an image of 4 people and people smiling

May be an image of 4 people

May be an image of 3 people

May be an image of 3 people and hospital

May be an image of 4 people and text

May be an image of 4 people

May be an image of 3 people

May be an image of 4 people

May be an image of 3 people

May be an image of 3 people

May be an image of 3 people

May be an image of 3 people, tree and hospital

 

< врати се назад