април 5, 2024

ПХВ СВИРКА

Групата младинци која има цел да овозможи подобри услови за живот на социјално загрозено лице со оштетен вид организира хуманитарна свирка на градскиот плоштад.
 
Новооформираниот музички бенд на Црвен крст Охрид ќе настапи со цел да и помогне на групата да ги собере потребните финансиски средства.
Градски плоштад
12:30
7 април
Дојди, види, биди хуман!!!
May be an image of text
 
 
 
 
< врати се назад