ноември 10, 2023

GAME NIGHT

На 8.11.2023 на редовниот состанок на Клубот на млади беше организиран game night.
На состанокот волонтерите имаа можност да се опуштат од напорното секојдневие и да уживаат во заедничката дружба. Се забавуваа и квалитетно го поминаа своето слободно време играјќи монопол, диксит, шах и многу други забавни игри. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
May be an image of 5 people, people studying, table, phone and text
 
 
 
< врати се назад