јануари 23, 2022

Запознај го Тимот ! Теа Петоковска и Радмила Герасимова

#ЗапознајГоТимот на волонтери кој стои зад активностите на Клубот на Млади на Црвен Крст Охрид ⛑
Ова се Теа и Радмила – нашите координаторки на врснички едукации, кои ги организираат, мотивираат младите врснички едукатори во Црвен Крст Охрид и се трудат да едуцираме што повеќе ученици од Охрид на важни теми како трговија со луѓе, болести на зависности, сексуално преносливи инфекции..
🤝Пополни ја пријавата за да станеш и ти дел од нашиот тим!
 
 
 
 
< врати се назад