март 7, 2024

WISESTRIDE

Тимот WISESTRIDE, кој работи на проект во заедничка соработка на Општина Охрид и Лунд Универзитетот од Шведска, денес во просториите на Црвен крст Охрид приредија едно скромно изненадување и внимание за жените од Програмата за грижа за стари лица “Најди време”.
♻️ Всушност тимот со група ученици изработил садливи картички од рециклирана хартија, чијшто дел во иднина ќе биде посаден долж едукативната патека на ЈУНП Галичица.
 
 
 
 
 
 
 
 
May be an image of 4 people, people studying and text
May be an image of 3 people, people studying, hospital, newsroom and text
May be an image of 2 people, people studying, hospital and text
 
 
 
< врати се назад