февруари 27, 2022

Врсничка едукација на тема: Влијанието на социјалните мрежи кај младите

На 23.2 беше одржана врсничка едукација од страна на новообучените врснички едукатори Сара Петковска и Ивана Котеска.
 
На работилницата беа присутни 22 волонтери од Црвен Крст Охрид кои подобро се запознаа со влијанието и опасностите предизвикани од социјалните мрежи.
 
✔️ успешно реализирана работилница
✔️добра интеракција меѓу учесниците
✔️ споделување лични искуства
< врати се назад