август 21, 2023

VELESTOVO UNITED

На ден 20.8.2023 во Велестово се одржа настанот Velestovo United за сите волонтери на Клубот на млади кои во последниве 10 години активно придонесувале за неговиот развој.
 
На истиот учествуваа околу 70 волонтери кои што имаа можност повторно да го почувствуваат волонтерскиот дух, да се забавуваат, да се мотивираат и да ги мотивираат останатите присутни со своите волонтерски искуства и приказни .
 
Овој настан се одржа по иницијатива на општинската организација на Црвен крст Охрид со помош од раководствата на Клубот на млади од претходните 10 години.
Настанот беше поддржан од Canadians For Children At Health Risk
 
Можно е да е слика од 7 луѓе и текст кој вели „LOVE“
Можно е да е слика од 5 луѓе, насмеани луѓе и текст
Можно е да е слика од 4 луѓе и текст
Можно е да е слика од 4 луѓе, насмеани луѓе и текст
Можно е да е слика од 4 луѓе, Стари мост и текст
Можно е да е слика од 3 луѓе и насмеани луѓе
Можно е да е слика од 4 луѓе и текст
Можно е да е слика од 6 луѓе и текст
Можно е да е слика од 3 луѓе, насмеани луѓе и текст
Можно е да е слика од 4 луѓе, Стари мост и текст
Можно е да е слика од 8 луѓе и текст
Можно е да е слика од 9 луѓе
Можно е да е слика од 3 луѓе
May be an image of 2 people and text
Можно е да е слика од 14 луѓе и толпа
Можно е да е слика од 2 луѓе и макраме
Можно е да е слика од 5 луѓе и фризби
Можно е да е слика од 5 луѓе, толпа и текст кој вели „K T X KPCT LIFEGUARD“
Можно е да е слика од 6 луѓе и суфлаки
Можно е да е слика од 8 луѓе и фризби
Можно е да е слика од 12 луѓе, насмеани луѓе и текст
Можно е да е слика од 11 луѓе и луѓе студираат
Можно е да е слика од 13 луѓе, насмеани луѓе, луѓе студираат и текст
Можно е да е слика од 10 луѓе, брада и текст
Можно е да е слика од 7 луѓе и луѓе студираат
Можно е да е слика од 3 луѓе, насмеани луѓе и текст
Можно е да е слика од 8 луѓе и толпа
Можно е да е слика од 10 луѓе
Можно е да е слика од 5 луѓе, луѓе студираат, толпа и текст
Можно е да е слика од 5 луѓе и насмеани луѓе
Можно е да е слика од 12 луѓе и толпа
Можно е да е слика од 2 луѓе
Можно е да е слика од 4 луѓе
Можно е да е слика од 4 луѓе
Можно е да е слика од 2 луѓе и насмеани луѓе
Можно е да е слика од 1 лице, дрво и трева
Можно е да е слика од 4 луѓе и текст
Можно е да е слика од 4 луѓе и текст
 
 
< врати се назад