февруари 23, 2022

Термини за обука по прва помош за пловни објекти

Согласно термините за пријавување и полагање во Капетанија Охрид, Ви ја објавуваме табелата со датуми за обука по прва помош за пловни објекти во Црвен крст Охрид.

< врати се назад