ноември 23, 2022

СРЕДНОШКОЛСКИ КРВОДАРИТЕЛСКИ АКЦИИ

На ден 23.11.2022 во ОЕМУЦ “Св. Наум Охридски” се одржа успешна крводарителска акција со средношколците од четврта година и вработените од ова училиште .
На акцијата својата крв ја даруваа вкупно 30 дарители, меѓу кои професори, вработени во службата и ученици.
Продолжуваме со хуманата мисија и се заблагодаруваме на граѓаните за солидарноста, соработката и издвоеното време.
< врати се назад