април 6, 2023

Средношколска крводарителска акција ОЕМУЦ „Св. Наум Охридски“

СЕКОЈА КАПКА Е ВАЖНА! 
 
Црвен крст Охрид продолжува со реализирање на програмата за крводарителски акции за 2023 година.
 
01.03.2023 – СРЕДА
09 : 00 – 12 : 00
 
Служба за трансфузиона медицина.
 
Ги покануваме сите хумани средношколци да ја донираат својата скапоцена течност и да спасат нечиј живот.
 
 
< врати се назад