јануари 31, 2023

Сподели добрина, избери пријателство!

Сподели добрина, избери пријателство!
Ndani mirësinë, zgjidhni miqësinë!
Share kindness, choose friendship!
Да ги препознаеме потребите и предизвиците со кои се соочуваат лицата во движење. Да бидеме нечија поддршка ❤️

https://www.facebook.com/SkopjeCrvenKrst/videos/1162068984494766

< врати се назад