ноември 9, 2023

СЕКОЈА КАПКА Е ВАЖНА! Kрводарителскa акциja СВР – Охрид

Црвен крст Охрид продолжува со реализирање на програмата за крводарителски акции за 2023 година .
– 10.11.2023 – ПЕТОК
– 10 : 00 – 13 : 00
 – СВР – Охрид
Ги покануваме сите вработени во СВР – Охрид да ја искажат својата хуманост, да ја донираат својата скапоцена течност и да спасат нечиј живот.
May be an image of text that says "дарувај KPB, дарува) живот! крводарителска AKUUJA за вработените 80 CBP πеток 10.11- CBP охрид 10:00 13:00 црвен крст република северна македонија"
 
 
 
 
< врати се назад