јануари 31, 2023

Промоција на видеа за Служба барање

Спојуваме семејства повеќе од 150 години

Секоја година илјадници членови на семејството се разделени поради конфликти, катастрофи или миграции. Луѓето страдаат кога губат контакт со своите сакани и не знаат каде се и дали се безбедни.

Наша мисија: да им помогнеме на семејствата да ги пронајдат своите сакани кои се исчезнати.

 

#RestoringFamilyLinks

https://ckrm.org.mk/promotsija-na-videa-za-sluzhba-barane/ fbclid=IwAR3hqB29VgUjv9INn9T5DG6Ham0nDWHBNWZPNKv-uP9f0q8kKx3M4I44wUA

< врати се назад