април 11, 2018

Програмата Грижа за стари лица – “Најди време”

По повод христијанскиот празник Велигден волонтерите од Црвен крст на Република Македонија – Општинска организација Охрид на 10.04.2018 година ги посетија корисниците на Програмата Грижа за стари лица – “Најди време”  и им го честитаја празникот со велигденско јајце и честитки изработени од родителите од Браинобраин Програмата.

< врати се назад