декември 1, 2022

Презентација на наградите и наградените Бреинобреин генијалци

На денешната средба со медиумите во Црвен крст Охрид беа презентирани наградите и наградените Бреинобреин генијалци од Центарот за развивање на животни вештини БОБ-Црвен крст Охрид, кои учествуваа на овогодинешниот 8-ми по ред интернационален Бреинобреин натпревар одржан во Дубаи, ОАЕ, на 26.11.2022 г.
 
Во голема конкуренција на натпреварувачи од целиот свет охридските Бреинобреин генијалци освоија 2 трофеи, 3 златни и 1 сребрен медал.
 
Упатуваме честитки на наградените и изразуваме благодарност до родителите, тренерите и помагателите на Црвен крст Охрид кои овозможија учество на овој светски БОБ натпревар.
< врати се назад