јуни 13, 2023

ОХРИД ТРЧАТ 2023

Црвен крст Охрид и оваа година со своите волонтери беше присутен на терен за време на еден од најважните спортски настани за нашиот град – Охрид ТрчаТ.
Волонтерите на општинската организација со своето присуство и ентузијазам помогнаа самиот настан да помине во најдобар ред преку :
-95 волонтери по патеката како логистичка поддршка
29 членови на тимот за прва помош на 11 различни локации и 3 прва помош велосипеди
 
Голема благодарност до ангажираните волонтери кои ги насочуваа тркачите, ги чекаа на целта, ги наградуваа со медали и пружаа прва помош онаму каде што беше потребно.
 
Честитки до Охрид ТрчаТ за успешниот настан и до сите тркачи кои учествуваа во истиот.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
May be an image of 9 people and text
 
May be an image of 6 people and text
 

May be an image of 7 people, child, people golfing and text that says "PROTEIN"

May be an image of 2 people and text

May be an image of 16 people and crowd

May be an image of 1 person, bicycle and text

May be an image of 3 people and text

No photo description available.

May be an image of 4 people, people smiling and text

May be an image of 11 people and text

< врати се назад