јули 11, 2023

ОБУКА ЗА СПАСИТЕЛИ НА ОТВОРЕНИ ВОДИ

Во период од 23-30.06.2023 во организација на Црвен крст на Република Северна Македонија-Општинска организација Охрид се одржа обука за спасители на отворени води. 🏊
На кандидатите кои успешно ја завршија обуката и се стекнаа со звање спасител на вода и помлад спасител на вода, Црвен крст Охрид им понуди и обезбеди платен ангажман на соодветни капалишта во летната сезона 2023.
 
 
 
 
 
 
 
 
Можно е да е слика од 4 луѓе, чамец, џет ски и текст
Можно е да е слика од 2 луѓе, чамец и езеро
Можно е да е слика од 4 луѓе, луѓе пливаат, кајак и џет ски
 
Можно е да е слика од 3 луѓе и текст кој вели „lidas“
Можно е да е слика од 7 луѓе и езеро
Можно е да е слика од 5 луѓе, луѓе пливаат и водна површина
Можно е да е слика од 6 луѓе, луѓе студираат, маса, телевизија и текст
 
Можно е да е слика од 4 луѓе и пегла за облека
Можно е да е слика од 2 луѓе, луѓе вежбаат јога, акупунктура и текст
Можно е да е слика од 4 луѓе, луѓе студираат и текст
< врати се назад