април 16, 2023

НЕДЕЛА НА ХИГИЕНИЗАЦИЈА

Секоја година традиционално Црвен крст Охрид се вклучува во одбележувањето на Неделата на хигиенизација.
По тој повод во Клубот на млади на почетокот на редовниот состанок оваа недела беше одржана презентација на тема хигиенизација.
Истата ја одржа лидерот на Клубот Борче Исакоски во присуство на 22 волонтери.
 
 
 
 
 
 
 
 
< врати се назад