април 19, 2023

МОЌТА НА МОИТЕ СПОСОБНОСТИ

Утре на редовниот состанок на Клубот на млади продолжуваме со работилница за меки вештини т.е. работилница за КРИТИЧКО РАЗМИСЛУВАЊЕ.
 
Критичкото размислување е многу важна вештина затоа што секојдневно се наоѓаме во ситуација кога треба за некој проблем да најдеме соодветно решение што не можеме да го направиме само со “рандом” идеи .
 
19.04.2023 – среда
20 : 00
Сала 1
Катерина Наумоска, проектен координатор во Црвен крст Охрид, и Dani Rose, учесник во The Peace Corps Virtual Service Pilot
 
May be a graphic
 
 
 
 
< врати се назад