февруари 28, 2021

Месец на ретки болести

На ден 27.02.2021г. во просториите на Црвен крст на Република Северна Македонија-Општинска организација Охрид дечињата што ја следат Бреинобреин програмата во Центарот за развивање на животни вештини БОБ-Црвен крст Охрид под водство на тренерот Валентина Кузманоска се вклучија во Кампањата за запознавање со ретките болести.

#CAREFORRARE

< врати се назад