декември 3, 2020

Меѓународниот ден на лицата со посебни потреби

По повод Меѓународниот ден на лицата со посебни потреби – 3ти Декември, волонтерите од Црвен крст на Република Северна Македонја – Општинска организација Охрид им се придружија на дечињата од Здружението “Тајните на моето срце” истакнувајќи ја љубовта, дружбата, почитта и единството.

По тој повод, волонтерите од Општинска организација Охрид им врачија скромни подароци.

Сите сме исти и сите сме заедно

< врати се назад